Ασφάλεια Αγορών

Χρήση της πιο εξελιγμένης μορφής κρυπτογράφησης και αντίστοιχου πιστοποιητικού ασφαλείας (Secure Server Certificate)

H Mirena Made προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών της με τον πελάτη έχει υιοθετήσει και συνεργάζεται με ηλεκτρονικά συστήματα που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) με τουλάχιστον 128bit encryption που αποτελεί την πιο εξελιγμένη μορφή ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών στον κόσμο.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) χρησιμοποιείται διεθνώς για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετών (Web Servers). Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την σωστή λειτουργία του πρωτοκόλλου SSL είναι και η παράλληλη εφαρμογή πιστοποιητικού ασφαλείας (Secure Server Certificate) στις σελίδες πληρωμών.

Τα ψηφιακά πιστοποιητικά ασφαλείας επικυρώνουν τα web site και καθιστούν ικανή την ασφαλή επικοινωνία στο διαδίκτυο μεταξύ του site και οποιουδήποτε επιθυμεί να περιηγηθεί σε αυτό.

Το Secure Server Certificate προσφέρει στους χρήστες ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες συναλλαγών της Mirena Made.

Το Secure Server Certificate πιστοποιεί αυτόματα ότι η αντίστοιχη ηλεκτρονική σελίδα πληρωμής της Mirena Made είναι νόμιμη και αυθεντική, εκθέτοντας το Secure Site seal στη σελίδα.

Η σφραγίδα αυτή διασφαλίζει πως το περιεχόμενο και οι πληροφορίες του site είναι απολύτως νόμιμες