ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γιατί να επιλέξεις το Mirena Made;

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Αγαπάμε τη δουλειά μας και προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη.

Είμαστε δίπλα στον Πελάτη

Ακόμα και χρόνια μετά την αγορά απο το κατάστημα μας, παραμένουμε εκεί να στηρίζουμε τον πελάτη για τυχόν προβλήματα ή απορίες που προκύπτουν.

Img2
Ποιοι Είμαστε

Σχετικά με Εμάς

Είμαστε εδώ για να σας συντροφέψουμε στο ταξίδι σας προς έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Εάν αναζητάτε τρόπους να βοηθήσετε το περιβάλλον, τότε έχετε βρει τον ιδανικό προορισμό! 

Η ByMirenaMade υμνεί την αρχή της βιώσιμης ζωής με τη δημιουργία ενός γυναικείου ηθικού brand που εστιάζει σε επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι και την προσωπική φροντίδα. Τα προϊόντα μας, που φέρνουν την πράσινη αλλαγή στην καθημερινότητα, είναι χειροποίητα από ποιοτικές πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον, σέβονται τον άνθρωπο και τα ζώα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια cruelty-free επιλογή.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας μας βρίσκεται ο απόλυτος σεβασμός προς κάθε πελάτη μας. Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία, ενώ παράλληλα προσαρμόζουμε τις τιμές μας ώστε να είναι προσιτές για κάθε πορτοφόλι, επιδιώκοντας να καταστήσουμε τη βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον καθημερινότητα προσιτή σε όλους.